Örök segítőtársak lettek

Az embert sokszor érik meglepetések vállalkozóként, ezek a meglepetések pedig sajnos nagyon sokszor leginkább a negatív irányba hajlanak. Iszonyatosan ritka, hogy egy szolgáltató nem átlagos vagy egyszerűen csak minőségi szolgáltatást és eredmény nyújt, hanem annyira kimagasló eredménnyel és minőséggel végződik a közös munka, hogy nem csak meglepetésként éri az embert, hanem hihetetlen nagy értéket és eredményt képvisel a vállalkozás életében. Én cukrászként dolgozom már amióta az eszemet tudom, és mindig is egy saját vállalkozásról álmodtam, leginkább tortákat szeretek készíteni. Nagyon kevés az igazán finom, házi készítésű, nem nagyüzemi torta, és én bizony ezeket imádom elkészíteni. Akár egyedi formában is, de persze azért a tészta miatt a faragásnak vannak korlátai. Az a hihetetlen nagy öröm ért, hogy nemrégen összegyűlt az a megtakarítási összeg, amit kitűztem magam elé célként a vállalkozás megalapításához, és bele is vágtam.

Persze a legrosszabb időpontban tettem ezt, hiszen a kovid mindent ketté vágott. Hála a jó égnek én a saját cukrászdát még nem nyitottam meg, de ott álltam munkahely és lehetőségek nélkül, hiszen ami nyitva volt is be kellett zárni. Ilyen helyzetekben mindig eszembe jut az egyik régi tanárom tanácsa, miszerint nehéz helyzetekben az tud talpon maradni aki hajlik mint a búzaszál, alkalmazkodik, és elébe megy a dolgoknak, előre változtat. Én is próbáltam előre menekülni, és nagyon gyorsan belevágtam a saját weboldalam elkészítésébe. Hihetetlen jó webes segítséget kaptam ehhez, és tanácsként a minőségi ételfotózás megoldását javasolták nekem, hiszen az alapján fog a vásárló dönteni a vásárlás mellett vagy ellen.

Ennek tükrében én megkerestem az ország legjobb ételfotós csapatát, a fotoda csapatát, és segítséget kértem tőlük, amit meg is kaptam, ráadásul nem akármilyen formában és nem akármilyen eredménnyel. Gyönyörű képeket készítettek a tortákról. A weboldal így lett teljes és egyben tökéletes, amit mi sem mutat jobban, mint hogy a rendelések száma folyamatos és folyamatosan csak növekszik. A Fotoda csapata pedig biztos vagyok benne, hogy folyamatosan gyönyörű és élethű képeket fog biztosítani számomra, mert hogy én máshoz nem vagyok hajlandó fordulni segítségért, csak hozzájuk, az biztos.